- OUDERS -

Medezeggenschapsraad (MR)

De MR van De Ni-Je Veste bestaat uit een personeelsgeleding en uit een oudergeleding.
Namens de ouders zijn dit: 

  • Rob ter Braak (voorzitter)
  • Myrthe Kamphuis-Bomers

Namens het schoolteam zijn dit:

  • Marieke te Brake (Secretaris)
  • Ilse Kraaijenvanger (Secretaris en tevens lid G.M.R.)

Contact (MR)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schooloudercontact

Ouderportaal Social Schools
Op De Ni-Je Veste werken wij met Social Schools. Social Schools is een online communicatieplatform voor het basisonderwijs met als doel: ouders meer inzicht te geven in wat er gebeurt in de klas. Dit gebeurt op een heldere, visueel aantrekkelijke en informerende manier. We vinden het belangrijk dat u als ouder op de hoogte bent en blijft van waar aan gewerkt wordt. Niet alle kinderen vertellen immers altijd waar ze mee bezig zijn op school. Zo kunt u uw kind(eren) beter ondersteunen in het leerproces, omdat u goed op de hoogte bent.

Hoe werkt het?
De leraar plaatst een bericht in de groep. Bijvoorbeeld over een sportdag, een excursie of informatie over de lesmethode waarmee gewerkt wordt. Als ouder bekijkt u deze informatie door in te loggen via de mobiele app of via de web-omgeving. U kunt agendapunten in uw app rechtstreeks toevoegen aan uw telefoonagenda. Zo ontvangt u op tijd herinneringen en vergeet u geen activiteit.

Afgesloten omgeving
Social Schools is een veilig en afgesloten platform. Alleen ouders die toestemming hebben gekregen van de school kunnen in deze omgeving. Ouders hebben bovendien alleen toegang tot de groepen van hun kinderen.